17.10.2022 - 18.10.2022

На 17 и 18 октомври 2022 г. в зала „Европа“ на Конгресен център „Глобус“, в сградата на КНСБ, пл. „Македония“ 1, етаж 2, ще се проведе Заключителната конференция по проект „Re-Dial - Отговорен социален диалог за достоен живот“, изпълняван от Конфедерация на независимите синдикати в България и Българска стопанска камара, съвместно с Норвежката конфедерация на профсъюзите (LO) и Конфедерацията на норвежките предприятия (NHO).

Сред участниците във форума са Янина Унли - съветник в Международен отдел на LO, Ролф Негорд, Директор колективно трудово договаряне в NHO, и представители на норвежките партньори онлайн. Ще бъдат представени конкретни примери от Норвегия и ще обменим опит в областта на социалния диалог за успешна дигитална и зелена трансформация и устойчиво развитие на България.

Участието е безплатно и ще бъде осигурен превод от английски език.

Очакваме Вашето потвърждение за участие до 12 октомври 2022 г. на електронен адрес: ysimeonova@citub.net или martin@bia-bg.com

 

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заключителната конференция по проект Re-Dial