22.11.2022 - 23.11.2022

"FREE FROM FUNCTIONAL & HEALTH INGREDIENTS" има да цел да задвижи бъдещето на веганските, растителни, free-from, органични, функционални и здравословни храни, напитки и решения. 

Събитието ви предлага уникална възможност да се срещнете с интересни компании, институти и организации чрез ефективни и бързи Б2Б срещи. Установете ценни контакти и се запознайте с потенциални бизнес партньори от цял свят. 

Теми на събитието:

  • Free-From
  • Organic
  • Vegan
  • Functional
  • Ingredients 

Участието в Matchmaking сесиите е без такса за участие. Посещението на панаира е безплатно при направена предварителна регистрация. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара. 

Линк за регистрация: Очаквайте скоро 

Линк за безплатен вход: Очаквайте скоро 

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association

Стъпки за регистрация и участие

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни срещи (B2B) по време на Free From Functional & Health Ingredients Expo Amsterdam