27.04.2023 - 28.04.2023

Четвъртото издание на конференцията Digital4Burgas ще се проведе на 27 и 28 април 2023 година в Международен конгресен център, Бургас. Събитието ще събере водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, онлайн търговци, спедитори, предприемачи и собственици на бизнес, които искат да продават на международни пазари.

Digital4Burgas е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира над 4 000 участници. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). Целта на Digital4Bulgaria е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подпомогне развитието на дигитализацията и дигиталната трансформация в България, растежа на бизнеса, и не на последно място - да носи стойност на общността и икономиката в градовете-домакини.

Програмата на конференцията е разпределена в два дни като първият ще разгледа ключовите теми ка eCommerce като данни в електронната търговия за 2023 и поглед в бъдещето и инфлуенсър маркетинг като иновативен подход за резултати в онлайн търговията, a втория ще наблегне на технологиите и иновациите в бранша. Водещи теми тогова ще бъдат Re-commerce: възходът на повторната търговия - какъв е потенциала на индустрията, Маркетинг и медийна интелигентност в условията на AI революция и Как с помощта на Chat GPT и други AI инструменти можем да увеличим и оптимизираме нашият дигитален бизнес.

Сред партньорите на събитието са Община Бургас, DigiHub, Индустриален Логистичен Парк Бургас, Българска стопанска камара.

Повече информация за събитията и билети: https://digital4burgas.com/

В резултат на доброто партньорство с Българска стопанска камара, организаторите на Digital4Burgas предоставят специален код за отстъпка в размер на 30% от цената на единичния билет за всички членове на камарата. Кодът за отстъпка е BIAD4B30.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Digital4Burgas