27.06.2023

На 27 юни 2023 г., вторник, от 10.30 часа,
в зала "Слънце" в сградата на БСК (София, ул. Чаталджа 76)

ще се проведе

заключителна пресконференция по проект
Готови за дигитална трансформация чрез съвместни действия на социалните партньори за развитие на специфични дигитални умения на работната сила в предприятията“.

Проектът се изпълнява от Българската стопанска камара (БСК), в партньорство с Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и Министерството на труда и социалната политика (МТСП), в периода 01.12.2021 г. – 30.06.2023 г., финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.

Ще бъдат представени основните резултати от дейностите по проекта, насочени към създаване на модели и инструменти за повишаване на специфичните дигитални умения на работната сила в 16 икономически дейности/поддейности по КИД 2008.

В пресконференцията ще участват:

  • Добри Митрев – председател на УС на Българската стопанска камара,
  • Наталия Ефремова – заместник-главен директор на Главна дирекция "Европейски фондове, международни програми и проекти", МТСП
  • Томчо Томов – ръководител на Националния център за оценка на компетенциите в БСК,
  • Цветелина Пенева – финансов директор на "Папас олио",
  • Габриела Чифличка – Генерален секретар на "Аплиа България" – сдружение на производителите на домакински електроуреди в България,
  • Аглика Адамова – ръководител на Човешки ресурси в най-голямата верига ресторанти в България – "Happy". 

Модератор ще е Светлана Дончева – ръководител на проекта и директор на Центъра за управление на проекти в БСК.

В залата ще присъстват и представители на браншови организации и компании, които членуват в БСК и взеха активно участие в реализацията на ключовите дейности по проекта.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заключителна пресконференция по проект