22.02.2024

За десета поредна година в София ще се проведе ежегодният международен форум Innovation Explorer. Събитието е планирано за 22-ри февруари 2024 г. в зала “Джон Атанасов” на София Тех Парк.

Сред изключителния лекторски състав, са: проф. Джефри Пфеффър Thomas D. Dee II, професор по организационно поведение към Висшето училище по бизнес на Станфордския университет; проф. Сохаил Инайатула, ръководител на катедрата на ЮНЕСКО за изучаване на бъдещето, IIUM, професор в университета Тамканг, редактор на списанието Journal of Futures Studies; Селин Каптана, инвеститор във фонда за дялов и рисков капитал 500 Emerging Europe; Дейвид Борн, Ръководител на Института на бъдещето Роланд Бергер; Гийс Ван Вулфен - LinkedIn инфлуенсър, глобален лектор по въпросите на иновациите, основател на методологията за иновации FORTH, авторитет в областта на иновациите и Дизайн мисленето в цял свят, с над 300,000 + последователи в LinkedIn; Дийпта Пахва - автор на бестселъри, иноватор, коуч на ръководители на компании и предприемачи; партньор-основател на LISA (Stanford GSB LEAD Incubator & Startup Accelerator); съветник на DayOne MedTech Accelerator; Силвия Илиева - директор на GATE Institute към Софийския университет "Свети Климент Охридски" от създаването му през 2019 г. и преподавател във Факултета по математика и информатика и др.

Промяната не чака никого. Светът около нас се променя. Начинът, по който правим бизнес, начинът, по който учим, начинът, по който общуваме помежду си, потребителските ни навици, списъкът продължава. И хората по своята същност се страхуват от промяната. Но промяната може да бъде добра. Тя може да ни принуди да се развиваме и да растем.

Иновацията изисква промяна като необходимост. Така че с всяка нова възможност ни се предоставя избор. Да продължим да вървим по познатия път или да преоценим приоритетите си и да променим курса си напред и нагоре. 

БСК е сред институционалните партньори на събитието, а сред лекторите са Мария Минчева - зам.-председател на БСК, и Христина Каспяран - главен директор "Международно икономическо сътрудничество".

Членове и партньори на БСК ползват 20% отстъпка от цената на билета с код ixpartner24. Напомняме, че до края на месец януари важи цена за ранно записване.

РЕГИСТРАЦИЯ

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

INNOVATION EXPLORER