24.04.2024

 

КОГА: 24 април 2024 г. (сряда) 

КЪДЕ: БСК, София, ул. Чаталджа 76

***

Българската стопанска камара и ЕРРА имат удоволствието да Ви поканят на среща на тема "Зелената сделка - възможности за конкурентоспособна индустрия".

ЕРРА е специализирана консултантска компания, основана в Брюксел през 1987г., с утвърдено име, богат опит и експертиза в политическите и регулаторни процеси на вземане на решения на ЕС. EPPA подпомага бизнеси и правителства при формиране на регулаторната среда, оперирайки в широк спектър от политики в секторите Химикали, Климат и енергетика, Кръгова икономика  и др.

Целта на срещата е запознаването на ръководители от средно и високо ниво за обсъждане и дискусия на проблеми, свързани с подобряване на условията за развитие на индустрията при отчитане на европейското хоризонтално законодателство, свързано със зелената сделка и устойчивостта.

Наред с това, ще бъдат обсъдени предизвикателствата и възможностите пред конкурентоспособността на националната индустрия за постигането на целите за 2040 г.

Ще имате възможност да задавате въпроси и да бъдат дискутирани различни възможности за прилагане на политиките в предприятията.

Ще се радваме на участие на представители на предприятия от всички засегнати сектори на икономиката. 

Очакваме Вашите регистрации, както и въпроси, на които бихте искали да получите отговори до 22 април ТУК !

За контакт: 02 93 209 21, v.dimitrov@bia-bg.com , iliana@bia-bg.com .

ПРОГРАМА

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.