16.05.2018

На 16 май 2018 г. Индустриална стопанска асоциация - Габрово беше домакин на обучение по електронна търговия, организирано от ВЕА - Българска Е-комерс асоциация, член на БСК. 11 лектори предадоха част от своя опит пред участниците в първото от поредицата от 6 тренинг събития - практически обучения за онлайн търговия.

Съорганизатори на събитията са Българската стопанска камара, Европейският потребителски център, Националният статистически институт и Enterprise Europe Network, с генелалното спонсорство на Superhosting.bg.

Програмата обхваща най-важното от целия цикъл по планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин.

Акценти в програмата са:

  • правната регламентация на продажбите по Интернет, съобразена с българско и европейско законодателство,
  • планиране на ефективен ръст,
  • стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби с нарастващ темп
  • придобиването, привличането и задържането на клиенти, както и успешни тактики за превръщането им в лоялни потребители на електронните магазини.

Практическите обучения са напълно безплатни само с регистрация и са предназначени за собствениците на малък и среден бизнес, които искат бързо и ефективно да спечелят нови пазари в България, Европа и света чрез възможностите на електронната търговия.

Лектори са едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия и реализирани редица успешни проекти. Те ще демонстрират кои са най-важните стъпки за успеха на един електронен магазин и ще Ви предпазят от най-често срещаните грешки, като Ви дадат реални практически насоки как да използвате ефективно финансовите и технологични ресурси за проекта.

Следващите обучения ще се проведат в Русе (17.05.2018), Варна (18.05.2018), Пловдив (29.05.2018), Стара Загора (30.05.2018) и Бургас (31.05.2018).

Медийни партьори: GombaShop.bgEconomy.bgMail.bgRadar.bg и Varriosport.bg.

Вж. СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО

Дата: 16.05.2018

Източник: БСК

Прочетено: 3456