Изпрати съобщение

Facebook I WEB

Жанет Найденова e собственик на JNN Консулт ЕООД, първата маркетинг консултантска агенция, специализирана в областта на технологиите, Интернет и интегрирания маркетинг, маркетинг агенцията на Gartner за България. Притежава над 30-годишен професионален опит в областта на ИТ и маркетинга, 8 от които – в световна FORTUNE 500 компания, достигайки позиция маркетинг директор за Европа, Африка и Близкия Изток. 

Жанет Найденова е маркетинг консултант на SEED (Southeast Europe Enterprise Development) – донорска организация на IFC (International Funds Corporation) към Световната банка, спечелил наградата “Най-добър консултант за Югоизточна Европа”, ICT маркетинг експерт на Европейския съюз. Тя е първият преподавател по Интернет маркетинг в СУ, магистърска програма по е-бизнес, първият сертифициран Магистър по Guerrilla Marketing в света, сертифициран през Интернет, водещ програми за обучения по Интернет и Guerrilla Marketing, издател на множество "White Papers” в областта на технологиите.

Член е на Българска асоциация по маркетинг, съучредител на Асоциация на малките и средните предприятия България, Председател на Управителния съвет на Българска Уеб Асоциация в периода 2006-2007 г. и Председател на “Интерактив Адвъртайзинг Бюро България” (IAB България) в периода 2009-2014 г., понастоящем е съучредител и председател на Управителния съвет на Българска Е-комерс Асоциация.

____________

GSM: +359 888 616 498
e-mailjnnconsult@gmail.com
e-mail: janet@jnn-marketing.com
Linkedin: bg.linkedin.com/in/janetnaidenova/
Twitter: @jnnmarketing
Blog: http://jnnmarketing.blogspot.com