18.10.2019

Организатор на обучението е E-commerce Success Foundation, в партньорство с БСК и ИАНМСП.

Обучението бе предназначено за собствениците на малък и среден бизнес, които искат бързо и ефективно да спечелят нови пазари в България, Европа и света, чрез възможностите на електронната търговия.

Програмата обхващаше най-важните стъпки за успеха на електронния бизнес: планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин.

Акценти в програмата бе правната регламентация на продажбите по Интернет, съобразена с българско и европейско законодателство, планиране на ефективен ръст, логистика, стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби и достъп до финансиране на онлайн проект с ваучерната система на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Лектори бяха едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия, реализирали редица успешни проекти.

Те демонстрираха кои са най-важните стъпки за успеха на един електронен магазин и кои са най-често срещаните грешки.

Организатор на обучението е E-commerce Success Foundation (член на БСК), в партньорство с БСК и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Подробна информация за предстоящите обучеения, програмата, лекторите и форма за безплатна регистрация можете да намерите на сайта https://e-success.bg/e-commerce-regional/

Дата: 18.10.2019

Източник: БСК

Прочетено: 5565