04.12.2019

На 03.12.2019 г. се подписа меморандум за сътрудничество между ИКЕМ и Институт за икономическа политика (ИИП)

Меморандумът бе подписан в Стопански факултет при Софийския университет от Ясен Георгиев - изпълнителен директор на Института и Илия Левков - председател на УС на ИКЕМ.

ИИП е неправителствена, политически независима организация с нестопанска цел, основана на 12 май 1997 г. Чрез предоставяне на анализи, изследвания и оценка институтът си поставя за цел да подкрепя  прилагането на принципите на доброто управление и насърчава гражданското участие в процеса на вземане на решения и формиране на публични политики в България и Югоизточна Европа

Двете организации се ангажират с развитието на сектор "Електрическата мобилност" в България, обмен на ценна информация за инициативи, дейности и събития, които да популяризират усилията и създадените условия на двете организации в този бранш.

Двете организации ще насърчават и подпомагат икономическото сътрудничество между техните бизнес общности, членове и партньори, обмена на експертиза, ресурси и бизнес контакти, ще координират и разширяват бизнес мрежата, с цел улесняване създаването на нови бизнес възможности.

С подписването на меморандума с ИИП официалните партньори на ИКЕМ стават 75.

Дата: 04.12.2019

Източник: ИКЕМ

Прочетено: 2055