Дата: 02.07.2020

Източник: Career Show

Прочетено: 1835

Малко след обявяването на 50-те най-добри работодатели в страната, Career Show стартира индекса "Топ 100 HR професионалисти в България". Целта е да покаже кои личности стоят зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас. 

Career Show Index "Топ 100 HR професионалисти в България" дава възможност на всеки да номинира своя фаворит в сферата на HR, Recruitment и Employer Branding до 8 юли (включително). Всички номинирани ще бъдат включени в публичен вот, гласовете от който ще определят 100-те топ професионалисти в България. 

Работим в сферата на кариерното развитие повече от 11 години. Последните години сме свидетели на отлични постижения в сферата на привличането и задържането на таланти. Като организатори на водещото експо за квалифицирани кадри Career Show и наградите за най-добър работодател Career Show Awards, част от журито на които е и председателят на БСК г-н Радосвет Радев, ежедневно се срещаме с труда на хората, които стоят зад изграждането на най-успешните екипи и процеси у нас. Именно затова искаме да ги отличим и да покажем кой стои зад положителното развитие на пазара на труда в България”, споделят организаторите от Career Show. 

Номинирайте и вие HR професионалиста, който ви вдъхновява и е пример за добри практики в сферата на HR, Recruitment, Talent acquisition, Employer Branding, Internal Events и др. от тук: https://careershow.bg/index/hr/