07.05.2020

Водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2020 обявиха членовете на журито. Сред имената на екипа е и председателят на Българска стопанска камара г-н Радосвет Радев, на когото организаторите се довериха заради доказания професионализъм, опит и визия за бъдещето. 

Престижното жури на Career Show Awards ще оцени най-добрите работодателски практики в над 50 категории, разделени в 5 групи. През тази година организаторите допълниха набора от категории с нови - "Employer Branding стратегия", "Стратегия за онбординг", “Стратегия Баланс работа и личен живот” и други. А в категория "Стратегия за управление на кризи", компаниите могат да разкажат повече за своя опит в кризисната 2020 г. и как са се адаптирали и мобилизирали по време на извънредните събития. 

“Изключително се радваме, че г-н Радосвет Радев прие поканата ни за втора поредна година да стане член на журито на Career Show Awards. Всеки член на журито е подбран внимателно, за да гарантираме, че оценяването се основава на обективност, висок професионализъм, солиден опит и визия за бъдещето. Нашето жури се състои от експерти и професионалисти с дългогодишен опит – журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове.”, споделят организаторите. 

Всяка компания, която иска да кандидатства за категориите в наградите, може да го направи от тук: https://careershow.bg/awards/register/ до 30 август 2020 г. 

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония, непосредствено след откриването на кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2020. Събитието ще се състои на 24 ноември 2020 г. в зала Арена Армеец.

Дата: 07.05.2020

Източник: Career Show

Прочетено: 3134