22.09.2021

„Алманах за земята“ ще е полезно четиво за собствениците на земи и земеделците

 

Българската асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ) стартира свое периодично издание. „Алманах за земята“ ще се разпространява онлайн най-малко три пъти годишно и ще предоставя информация за новости в земеделието, аграрна статистика, важни срокове, интервюта с представители на институции, организации и компании, лидери на мнение и други.

Живеем във време, в което ежедневно ни залива огромен обем информация. За съжаление, често в това информационно море понякога истински важните неща се губят. Затова решихме през определен период от време да правим синтезиран прочит на най-важното, което засяга аграрния сектор. Вярвам, че по този начин ще бъдем полезни на своите членове и партньори“, каза по повод старта на новото издание председателят на УС на БАСЗЗ Стайко Стайков.

Интервю с г-н Стайков можете да прочетете в първия брой на „Алманах за земята“, който излиза в навечерието на Деня на българската независимост – 22 септември.

Освен с председателя на БАСЗЗ, Ви срещаме с Галина Пейчева-Митева – член на Борда на директорите на Европейската организация на собствениците на земи (European Landowners' Organization - ELO) и на Friends of the Countryside (FC), и с Добри Митрев – новият председател на УС на Българската стопанска камара (БСК).

В броя можете да се запознаете с най-новите позиции на БАСЗЗ, както и с резултатите от благотворителната ни кампания „Заедно срещу COVID-19“. Ще научите повече за земята като инвестиционен актив, както и последните статистически данни за аграрния сектор. В помощ на компаниите в сектор земеделие споделяме най-важните данъчни срокове, както и индикативните срокове за Програма за развитие на селските райони (2014-2020 г.) за 2021 г.

„Алманах за земята“ можете да откриете на адрес www.baszz.net/bg/vestnik.

Приятно четене!

Дата: 22.09.2021

Източник: БАСЗЗ

Прочетено: 1632