20.06.2024

Днес (20.06.2024 г.) в гр. Кърджали, председателят на Управителния съвет (УС) на Българската стопанска камара (БСК) Добри Митрев и председателят на УС на Стопанска камара Кърджали Альоша Синабов откриха работна среща с над 40 представители на бизнеса от различни икономически сектори от област Кърджали. БСК бе представена и от Мария Минчева, зам.-председател и член на УС, и Виолина Накова - член на УС. 

Работната среща обхвана различните икономически и социални въпроси и проблеми, стоящи пред бизнеса и предприемачеството в областта, основни икономически показатели на региона. Представителите на бизнеса от област Кърджали бяха запознати с приоритизираните като най-чувствителни проблеми и възможни решения, по които БСК работи.

В контекста на политиката на БСК за подобряване на връзката между бизнеса и образованието, и по инициатива на Стопанска камара Кърджали, от местната работодателска организация бяха осигурени и връчени грамоти и парични награди на изявени ученици от Професионална гимназия по икономика “Алеко Константинов” и Професионална гимназия по Електроника и Електротехника „Капитан Петко Войвода“ за партньорство и постигнати високи резултати.

СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА

Дата: 20.06.2024

Източник: БСК

Прочетено: 484