31.07.2015

Бизнес мрежа Европа-Виетнам (EU-Vietnam Business Network (EVBN)) организира търговска мисия за зелени технологии до Ханой, Виетнам, в периода 24-27 ноември 2015г. Събитието е насочено към всички европейски компании, и по-специално към малките и средни предприятия, заинтересовани от виетнамския пазар и от това да реализират нови бизнес партньорства в следните сектори:

  • Енергийна Ефективност
  • Възобновяеми енергийни източници
  • Управление на водите
  • Управление на отпадъците

 

Таксата за участие е в размер на 2890 евро, като организаторите покриват 43% от разходите. Таксата включва: изложба на щанд в Европейския павилион за 3 дни, включително на разположение, храна и напитки по време на изложението, съобразени B2B срещи с потенциални партньори (подредени според вашите специфични изисквания), превод за всички срещи, настаняване за 5 нощувки в 4 * или 5 * хотел, информационна среща с експерти, работен обяд, работна вечеря.

За регистрация, моля попълнете онлайн формулярa за кандидатстване на сайта на EVBN, преди петък, 31 юли 2015г.

За повече информация, моля свържете се с Ms Thanh-Cao NGUYEN, Communications & Events Manager, Email: events@evbn.org,Tel: +84 (0)8 3823 9515 (Ext:106)

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

GREEN TECHNOLOGIES TRADE MISSION - Търговска мисия за зелени технологии до Ханой, Виетнам (24-27 ноември 2015 г.)