21.07.2016 - 22.07.2016

В периода 21-22 юли 2016 г., в София Tех Парк ще се проведе ежегодна работна среща на ръководството на Министерство на икономиката, представители на бизнес средите и търговско-икономическите съветници, дългосрочно командировани в Службите за търговско-икономически въпроси зад граница (СТИВ).

На 22 юли 2016 г. в интервалите от 09:30 до 13:00 са предвидени работни срещи на СТИВ с представители на български компании, браншови организации, камари и асоциации с цел установяване на контакти и провеждане на разговори с присъстващите търговско-икономически съветници на България зад граница.

Заинтересованите български фирми ще имат възможност по време на срещата да предоставят информационни материали и брошури.

При интерес от участие в срещата молим за Вашето потвърждение до 12 юли 2016 г.(включително) като изпратите име на участник, фирма, позиция и представител на СТИВ, с когото желаете да се срещнете.

 

Лице за контакт:

Веселин Илиев

Главен директор „Международно икономическо сътрудничество“

Българска стопанска камара

Тел:+359 2 9320934

E-mail: ierc@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Провеждане на ежегодна среща на ръководството на МИ със служители в СТИВ