27.11.2018

Покрай голямото количество чествания посветени на различни каузи, човек би могъл да попита – защо светът има нужда от ChooseWOMEN/Ден на жената предприемач. Жените изработват 66% от работата в световен мащаб и въпреки всичко получават само 10% от доходите.

В същото време те взимат решенията за 85% от покупките и контролират 20 трилиона долара. Денят на жената предприемач (WED) представлява движение, което продължава да е активно през цялата година в подкрепа на жените предприемачи по цял свят.

WED вдъхновява жени – лидери, иноватори и предприемачи да развият своите старт-ъпи, да стимулират икономическото и социално развитие на общностите, в които живеят. Денят на жената предприемач се празнува в 144 държави и 110 университета и институти по цял свят, за да подпомогне промяната и развитието на 250 милиона момичета по цял свят, които живеят в бедност. 

През 2018 година Денят на жената предприемач за първи път ще се празнува и в България!

Кога: Вторник, 27 ноември 2018 г. от 15:00 ч. до 18:00 ч.

Къде: Г.С.Раковски 124 – „Домът на Европа“

Час: от 15:00 ч. до 18:00 ч.

Присъединете се към нас за честването на Деня на жената предприемач през 2018 г., за да отпразнуваме, овластим и подкрепим жените предприемачи по света!

Регистрирайте се за участие ТУК

Деня на жената предприемач по света!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Ден на жената предприемач