21.02.2019

На 21 февруари 2019 г. от 12.30 ч. в зала «ПРЕСКЛУБ», Пловдив
по време на изложението ФУДТЕХ съвместно с
неправителствени организации от хранителната и питейна индустрия

ще се проведе

дискусионен форум на тема „БИЗНЕСЪТ ИНФОРМИРА-ПОТРЕБИТЕЛЯТ ИЗБИРА“.

Целта е да се проведе дискусия защо да изберем суровини и храни, произведени в България, стандарти за храни, иновативни технологии, защо потребителите трябва да знаят кой е производителя на храната, която купува и т.н.

Форумът е насочен към фирми от хранителната индустрия, контролни и регулаторни органи, преподаватели във висши училища и професионални гимназии, студенти и медии. 

Освен това в продължение на час Марк де Турк, създател на „ИДЕАС Интернешънал“ ще се опита да предложи решения за презентационни умения. Неговата цел е да помага на предприемачи и лидери в частни, социални и обществени организации в превръщането на техните положителни мечти в реалност за всички и да променят техните състояния за най-доброто на всички. 

Вижте ПРОГРАМА и РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА за участие, с молба за потвърждение до 18 февруари.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дискусионен форум „Бизнесът информира - потребителят избира“