16.04.2019 - 18.04.2019

За поредна година Виа Експо организира изложенията ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Save the Planet (управление и рециклиране на отпадъци) и Smart Cities (интелигентни градове) в периода 16-18 април, Зали 5 и 6, ИЕЦ, София. В изявата участват компании от 14 държави, които ще представят ресурсно ефективни и рентабилни решения с приложениe в индустрията, общините, селското стопанство и домакинствата. Посещението е отлична възможност за запознаване с продуктови премиери и с ползите от нова инвестиция. Изложители предлагат дистрибуция  - търсят бизнес партньори от балканските страни. Регистрирайте се на www.viaexpo.com, за да получите безплатен достъп до изложенията и съпътстващия форум.

Решенията за производство и спестяване на енергия стават все по-усъвършенствани. Фокусът тази година на ЕЕ и ВЕИ ще бъде върху системи за когенерация, термопомпи, хибридни системи, производство на биоенергия, икономично оборудване за ОВК. Благодарение на иновациите отпадъците вече се разглеждат като ценни ресурси. На Save the Planet водещи компании ще представят машини и технологии за третиране, събиране, рециклиране и енергийно оползотворяване на отпадъците. Посетителите на Smart Cities ще се впечатлят от възможностите на компактни устройства и високофункционални системи за интелигентни градовe: сградна и домашна автоматизация, интелигентно измерване, осветление, е-мобилност. Фирми ще популяризират интегрирани решения за управление на трафик и паркинг услуги, е-здравеопазване, е-администрация и др. За първи път ще бъде анонсирана иновация за предупреждение от земетресения.

Интересна съпътстваща програма ще събере отново експерти и инвеститори за дебат.  Тя обхваща форум “Зелени инвестиции в енергетиката”, Програма LIFE - възможности за финансиране на проекти за управление на отпадъци и кръгова икономика, конференция “Sofia Smart City Marketplace“ и др.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Компании от 14 държави предлагат възможност за възвръщаема инвестиция и бизнес