30.09.2019 - 12.10.2019

8 модула | Над 200 часа експертни знания | Над 40 ТОП компании за тематични лектори | Регистрация до 30 септември 2019 г.

E-commerce Success Foundation и Стопанският факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, заедно със своите партньори, стартират Второто издание на цялостната бизнес програма ”E-commerce Success”, която предоставя на мотивираните участници познания и практически умения за стартиране, маркетиране и устойчиво развитие на електронен бизнес.

Лекциите и упражненията ще се водят от утвърдени преподаватели от СУ и доказали се практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия от компании, с реализирани успешни проекти в България и чужбина, които ще Ви дадат реални практически насоки как да използвате ефективно финансовите и технологични ресурси за проекта.

Обучението ”E-commerce Success” е насочено изключително към бизнеса, който сега стартира или вече е в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локалния и международните пазари, и за служители от компании, които отговарят или ще отговарят за развитието на е-бизнеса на компаниите.

Хорариумът е от над 200 часа в осем бизнес модула, фокусирани върху планирането, създаването, маркетирането и развитието на електронен магазин, като Ви дава знания, умения, увереност и подкрепа, за да осъществите на практика един истински работещ електронен бизнес. Обученията ще се състоят от 8 часа седмично, през уикенда.

Обучението ще се провежда от 12.10.2019 г. до 1.02.2020 г., паралелно в София и Пловдив.

РЕГИСТРАЦИЯ |  ПРОГРАМА  | ЕКИП | КОНТАКТИ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Стартира Второто издание на обучителната бизнес програма