02.10.2019

Център за външноикономическо сътрудничество към Българска стопанска камара, Enterprise Europe Network и My Education Club имат удоволствието да Ви поканят на бързи срещи между фирми и специалисти на свободна практика за намиране на партньори на 2 октомври /сряда/ в Конферентната зала на БСК от 15:00 до 17:30 часа.

✔️ Вашата фирма търси специалист на свободна практика за определен креативен проект?

✔️Вашата фирма търси да наеме специалист на граждански договор в областта на дизайн, ИТ, дигитален маркетинг, видеозаснемане, фотография и т,н.?

✔️ Вашата фирма търси да назначи хора с творческо мислене и познания в информационните технологии?

Предлагаме ви възможност да срещнете интересни специалисти на свободна практика (фрийлансъри) с желание за партньорство!

Участието в срещите е безплатно, но местата са ограничени. Местата ще бъдат заемани по реда на регистрация. Изисква се регистрация на следния линк.

 

За формата бързи срещи (speed-dating)

В процеса на регистрация отбележете какъв тип специалист на свободна практика търсите: например, графичен дизайнер, специалист по дигитален маркетинг, ИТ специалист, уеб поддръжка, реклама и т.н.

На място нашият екип ще ви посочи мястото в залата, където ще провеждате срещите си. Форматът на срещите е 5 минути: при вас на всеки 5 минути ще се сменят различни специалисти на свободна практика в търсената от вас област и ще имате възможността да се запознаете взаимно. Целта е да успеете да се срещнете с възможно най-много фрийлансъри, да установите контакт и да решите с кого да продължите на последващ етап комуникацията.

За да протече разговорът концентрирано в рамките на 5 минути трябва да сте се подготвили предварително да можете фокусирано да представите с какво се занимава фирмата ви и защо ви е необходим специалист на свободна практика.

След срещите: нашият екип ще ви предостави контактите на участвалите фрийлансъри и на по-късен етап ще ви потърси за обратна връзка относно резултатите от проведените бързи срещи.

 

За контакти: Христина Каспарян, ierc2@bia-bg.com, тел. 02 932 09 34.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

БЪРЗИ СРЕЩИ МЕЖДУ СПЕЦИАЛИСТИ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА И ФИРМИ