21.02.2020

  • Вашата фирма търси специалист на свободна практика за определен креативен ИТ проект?
  • Вашата фирма търси да наеме специалист на граждански договор?
  • Вашата фирма търси да наеме хора с творческо мислене и познания в информационните технологии?

Предлагаме Ви възможност да срещнете интересни специалисти на свободна практика (фрийлансъри) с желание за партньорство!

Срещите ще се проведат в Конферентната зала на Българска стопанска камара, ул. Алабин 16-20, от 15.00-17.00.

Участието в срещите е безплатно, но местата са ограничени. Местата ще бъдат заемани по реда на регистрация. Регистрираните фирми и техните заявки ще бъдат обявявани предварително на страницата на събитието с цел постигане на по-добър фокус на срещите.

Изисква се регистрация на следния линк.

За контакти:
Христина Каспарян
ierc2@bia-bg.com
тел. 02 932 09 34

 

За формата бързи срещи (speed-dating)

В процеса на регистрация отбележете какъв тип специалист на свободна практика търсите в областта на информационните технологии.

На място нашият екип ще Ви посочи мястото в залата, където ще провеждате срещите си. Форматът на срещите е 5 минути: при Вас на всеки 5 минути ще се сменят различни специалисти на свободна практика в търсената от Вас област и ще имате възможността да се запознаете взаимно. Целта е да успеете да се срещнете с възможно най-много фрийлансъри, да установите контакт и да решите с кого да продължите на последващ етап комуникацията.

След срещите нашият екип ще Ви потърси за обратна връзка относно резултатите от проведените бързи срещи.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бързи срещи между фирми и специалисти на свободна практика в областта на информационните технологии