12.11.2019

След успешното първо издание на бързите срещи между фрийлансъри и фирми, Център за външноикономическо сътрудничество към Българска стопанска камара, Enterprise Europe Network и My Education Club имат удоволствието да Ви поканят на Бързи срещи между фирми и специалисти на свободна практика за намиране на партньори.

  • Вашата фирма търси специалист на свободна практика за определен креативен проект?
  • Вашата фирма търси да наеме специалист на граждански договор в областта на дизайн, ИТ, дигитален маркетинг, видеозаснемане, фотография и т,н.?
  • Вашата фирма търси да назначи хора с творческо мислене и познания в информационните технологии?

Предлагаме Ви възможност да срещнете интересни специалисти на свободна практика (фрийлансъри) с желание за партньорство!

Участието в срещите е безплатно, но местата са ограничени. Местата ще бъдат заемани по реда на регистрация. Изисква се регистрация ТУК.

За контакти: Христина Каспарян, ierc2@bia-bg.com, тел. 02 932 09 34.

 

*** 

За формата бързи срещи (speed-dating)

В процеса на регистрация отбележете какъв тип специалист на свободна практика търсите: например, графичен дизайнер, специалист по дигитален маркетинг, ИТ специалист, уеб поддръжка, реклама и т.н.

На място нашият екип ще ви посочи мястото в залата, където ще провеждате срещите си. Форматът на срещите е 5 минути: при вас на всеки 5 минути ще се сменят различни специалисти на свободна практика в търсената от вас област и ще имате възможността да се запознаете взаимно. Целта е да успеете да се срещнете с възможно най-много фрийлансъри, да установите контакт и да решите с кого да продължите на последващ етап комуникацията.

За да протече разговорът концентрирано в рамките на 5 минути трябва да сте се подготвили предварително да можете фокусирано да представите с какво се занимава фирмата ви и защо ви е необходим специалист на свободна практика.

След срещите: нашият екип ще ви потърси за обратна връзка относно резултатите от проведените бързи срещи.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бързи срещи между специалисти на свободна практика и фирми