20.09.2022 - 21.09.2022

Тази година на 20 и 21 септември в Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведат две ключови събития за дигитализацията на бизнеса - DiTech Expo и Digital4Plovdiv – годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия.

Digital4Plovdiv за седми пореден път събира представители на дигиталния бранш, които искат първи да научат актуалните тенденциите в сектора. Лекторите на конференцията са експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, търговци, бизнес консултанти, адвокати, логистични компании, както и бизнес собственици и предприемачи. Програмата на конференцията е разпределена в два дни, а лекции ще бъдат изнасяни в три зали. Темата на първия ден е Oнлайн маркетинг и Word Press, а втория ден ще акцентира върху Онлайн търговия и Дизайн и криейтив. Digital4Plovdiv е част от събитийния календар на Digital4 Foundation, който годишно събира повече от 4 000 посетители. Digital4 инициативи се организират във всички големи областни градове на страната – София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново.

DiTech Expo е сред най-големите изложения за дигитални технологии, които се провеждат в страната. Тази година над 30 изложителя ще представят своите дигитални иновации, нови софтуерни решения, услуги и продукти. На мащабното експо посетителите ще имат възможността не само да се срещнат с представители на водещите компании в областта и да разменят контакти, но и да се запознаят с тенденциите в дигитални технологии, приложими за различни бизнеси. Входът на DiTech Expo е свободен, след безплатна регистрация.

Сред партньорите на събитията са Община Пловдив, Българска стопанска камара, Българската Е-комерс асоциация, Българската Финтех асоциация и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

В резултат на доброто партньорство с БСК и Арбитражния съд при БСК, организаторите на Digital4Plovdiv предоставят специален код за отстъпка от цената на билетите за всички членове на БСК. Кодът за отстъпка е BSKD4P10.

Повече информация за събитията и билети: ВИЖТЕ ТУК!

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

DiTech Expo и Digital4Plovdiv 2022