29.11.2022

Екипът на проект BeSMART с участието на ЕнЕфект, Столична община, Българска стопанска камараАгенция за устойчиво енергийно развитие и др. организират Национална кръгла маса за финансиране на инвестиции за енергийна ефективност в България.

Кръглата маса ще се проведе на 29 ноември 2022 г., в София, в хотел „Hyatt Regency” и онлайн в платформата Zoom. Събитието се осъществява с медийното партньорство на 3е-news. Кръглата маса ще започне в 10:00 ч. , когато стартира и XV Национална конференция на Асоциацията на българските енергийни агенции, която ще продължи и на 30 ноември.


Можете да заявите своето участие в регистрационната форма, отбелязвайки желания панел (кръглата маса е съответно Панел I, като можете да изберете повече от една опция).

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

ПРОГРАМА

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Национална кръгла маса за финансиране на инвестиции за енергийна ефективност в България