28.09.2018

Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА), член на БСК, отбеляза своята десета годишнина на специално организирано събитие, на което присъстваха Управителният съвет на Асоциацията, членовете й, партньорски организации, медии, колеги и приятели.

Поздравителни адреси и поздравления до БГФМА изпратиха от Българска стопанска камара, Национално сдружение Недвижими имоти, Асоциация на индустриалния капитал в България, Международната федерация за недвижими имоти – FIABCI и Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България.

По време на официалната част Иван Велков, председател на УС на БГФМА, поздрави гостите с годишнината на Асоциацията и връчи награди за изключителен принос в развитието на БГФМА и ФМ индустрията в България на всички председатели, ръководили Асоциацията през тези 10 години от създаването й до ден днешен.

С почетни грамоти бяха отличени още Investor Media Group (investor.bg, Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria), Икономедиа (в. Капитал и в. Дневник), ГРАДЪТ Медиа Груп, Агенция Монитор, ТВ Европа и списание Фасилитис.

Сп. Enterprise получи почетна грамота за журналистически принос към развитието на организацията и фасилити мениджмънт индустрията в България.

"БГФМА е една от най-динамично и успешно развиващите се секторни Асоциации както в България, така и в региона", каза Иван Велков, председател на УС на БГФМА.

"Изключително сме мотивирани и щастливи, че членовете и партньорските ни организации с всяка година се увеличават. Това ни дава самочувствие и увереност да работим все по-методично както за развитието и качеството на средата, така и за създаване на модерна и функционираща нормативна уредба, която да интегрира възможните технологични, eкологични и социално отговорни решения, насочени изцяло към подобряване качеството на живот в нашите организации, сгради, домове и градове", допълни Велков.

Събитието бе подкрепено от компанията Essity и нейната глобална марка Tork, която тази година празнува 50 години. Tork е партньор за клиенти в повече от 90 държави. Марката предлага професионални хигиенни продукти и услуги на клиенти като ресторанти, здравни заведения, офиси, училища и индустрии.

Дата: 28.09.2018

Източник: Българската фасилити мениджмънт асоциация

Прочетено: 3223