23.11.2009

На 23 и 24 ноември, в Интер Експо Център, ще се проведе традиционния годишен Европейски ден на предприемача с акцент върху иновациите.



Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в Европейския ден на предприемача, както и на специална сесия за БИЗНЕС ПРИЛОЖЕНИЯ НА СЕРИОЗНИТЕ ИГРИ, която ще се проведе на 24 ноември, от 9 до 11 часа, в зала Вихрен на Интер Експо Център.



Входът за събитието е свободен.



По време на тази сесия ще бъде представен международния проект LUDUS (Европейска мрежа за обмен и разпространение на технологиите и познанието в иновативната сфера на обучението на основата на сериозни игри), който касае развитието на сериозните игри и техните приложения за най-различни цели.



Българска стопанска камара осъществява проекта LUDUS (от латински: игра) съвместно с редица партньори от 6 европейски страни.

 

След Европейския ден на предприемача, сериозните игри ще бъдат подробно представени на първия информационен ден на проекта LUDUS, който ще се проведе в Гранд Хотел София на 11 декември. Допълнително ще публикуваме съобщение и програма за този информационен ден.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Годишен Европейски ден на предприемача