20.02.2020

На 20 февруари 2020 г., в зала “Пресклуб”, на Международния панаир Пловдив ще се проведе дискусионен форум на тема „Тенденции в развитието на хранителната индустрия и опазване на околната среда“. Събитието е част от международните изложения FoodTech 2020, АГРА 2020 и ВИНАРИЯ 2020.

Като част от инициативата, провеждана под мотото „Бизнесът информира – потребителят избира“, ще се проведе дискусия насочена към основните тенденции в развитието на хранителната индустрия и влаганите от отговорния бизнес усилия в подкрепа на прехода към по-здравословна хранителна среда и по-устойчиво бъдеще с по-силни връзки между храната, хората и планетата.

Организатори са Асоциацията на месопреработвателите в България, Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци, Съюзът на пивоварите в България, Сдружението на производителите на растителни масла и маслопродукти в България и Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България.

Форумът се провежда с партньорството на Университета по хранителни технологии – Пловдив, списание PROGRESSIVE и списание Храната на XXI век.

Организаторите канят представители на всички заинтересовани страни – фирми от хранителната и питейна индустрия, регулаторни и контролни органи, академичната общност, синдикати, работодателски организации и неправителствени организации, студенти и медии.

Събитието е с предварително записване и регистрация. При интерес можете да потвърдите участието си и да заявите въпроси не по-късно от 17 февруари 2020 г. на email: bsda@techno-link.com. Необходимо е да посочите име, длъжност, телефон и електронна поща.

ПРОГРАМА

10:30 - 11.00

 Регистрация

11.00 – 11.10

 Откриване

 Приветствие от организаторите

 проф. Пламен Моллов, ректор на УХТ - Пловдив

11.10 – 12.30

 Хранителната индустрия: Тенденции и перспективи - Дискусия и   презентации

 Модератор: Катя Джатова – гл. редактор на сп. PROGRESSIVE

12.30 – 12.45

 Представяне на иновации – УХТ- Пловдив

12.45 – 13.15

 Коктейл

13.15 – 14.30

 Екологична отговорност - Дискусия и презентации

 Модератор: Боян Рашев - управляващ партньор Denkstatt България  

 

Панелисти: д-р Светла Чамова – изп. директор АМБ; инж. Антоанета Божинова – изп. директор СППЗ; Ивана Радомирова – изп. директор СПБ; инж. Марияна Чолакова – изп. директор СПРММБ; Жана Величкова – изп. директор АПБНБ и д-р Диляна Попова – гл. експерт АМБ

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Тенденции в развитието на хранителната индустрия и опазване на околната среда - 20 февруари 2020 г., Пловдив