08.11.2022 - 09.11.2022

На 8 ноември 2022 г., 19 партньори по европейския проект eDigiStars от 8 дунавски държави - Австрия, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Унгария, Румъния, Словения, Украйна, ще се съберат за заключителна конференция в Будапеща. За участие в конференцията са поканени също гости и експерти от Унгария и другите страни-членки на проекта. Конференцията е отворена и за широката публика. 

Ще бъдат споделени резултатите от работата през последните 2,5 години и основно ще бъдат представени финалните версии на разработените инструменти по проекта (POWERYOU - дава възможност на възрастните хора за дигитална самозаетост, CAMPUS - адаптира съответните курсове за възрастни хора към техните специфични нужди, LABEL - сертифицира тези възрастни хора, които демонстрират достатъчно цифрови умения).

Сред темите, които ще се обсъдят, са развитието на умения и компетенции за хората над 50-годишна възраст в практиката и как работодатели и служители намират своя път в дигиталния свят.

На 9 ноември, партньорите от проекта ще проведат и последната си физическа работна среща за обсъждане на резултатите и оставащите дейности преди края на 2022 година.

Може да бъдете част от конференцията чрез платформата ZOOM. Необходима е предварителна регистрация.

ПОКАНА,ПРОГРАМА, РЕГИСТРАЦИЯ

LinkedIn събитие ТУК

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заключителна конференция по проект EDIGISTARS